Episode 8

full
Published on:

5th Jun 2020

Dani L. Mebius: Big Room en Techno

Dani L. Mebius staat in de industrie bekend om zijn continu evoluerende kenmerkende geluid zonder grenzen in genres.

/// Volg Dani L. Mebius op Instagram

Deze Nederlandse DJ producer heeft releases op de grootste labels zoals: Hardwell's Revealed Recordings, Spinnin ’Records en Tiesto’s Musical Freedom. Zijn stijl kun je omschrijven als Big Room en hij heeft de support van bekende namen als: Martin Garrix, Tiesto, Hardwell, Oliver Heldens en vele anderen.

In 2015 werd Dani L. Mebius opgemerkt door de Godfather of Dance: Tiësto. Binnen korte tijd werkten ze samen in de studio en ‘No Regular’ was geboren! ‘No Regular’ werd natuurlijk uitgebracht op Tiësto's imprint: Musical Freedom en was meteen een Beatport-hit.

Dit jaar begon Dani met alweer een Beatport #1-hit: 'Freak'. onder zijn Future House-alias: DASER met support van onder andere Oliver Heldens, Tiësto en Hardwell. Als DJ speelde Dani naast Martin Garrix, Hardwell, Chris Brown en vele anderen.

Sebastiaan Hooft praat met Dani over zijn muziek, carrière en favoriete gear.

Show artwork for DJ, Producer en Gear

About the Podcast

DJ, Producer en Gear
Nederlandse DJ's en producers over hun carrière, muziek en gear
Iedere week praat Sebastiaan Hooft met een Nederlandse DJ producer over zijn of haar carrière, muziek en favoriete gear.

About your host

Profile picture for Sebastiaan Hooft

Sebastiaan Hooft

Sebastiaan Hooft richtte twintig bedrijven op en is daarmee een van de invloedrijkste tech-ondernemers van Nederland. Hij stond in de Quote 500 van succesvolste selfmade ondernemers onder de 40. Hij is een veelgevraagd spreker en life coach voor talloze ondernemers; bovendien reist hij de wereld over als dj.