Episode 9

full
Published on:

12th Jun 2020

Sergio Tee: Classic House Music

In de '90s was Sergio Tee één van de vaste dansers van de hipste club van Europa; discotheek iT in Amsterdam. Na zijn danscarrière besloot hij onderzoek te doen naar zijn liefde voor house. Hij begon in 2011 met het draaien van classic house muziek en al snel stond hij in de bekendste clubs van Amsterdam. Dit jaar bracht hij zijn eerste single uit, geïnspireerd op de muziek van toen.

Sebastiaan Hooft praat met Sergio in deze podcast over zijn carrière, muziek en favoriete gear. Beide DJ producers stonden overigens als warm-up DJ in Club Escape in Amsterdam op de avonden van DJ RAYMUNDO.

Volg Sergio Tee via zijn Instagram of neem contact op via zijn website.

Na twee ongelooflijke livestreams bij Club Mystique Amsterdam werden er veel verzoeken naar Sergio gestuurd. Daarom besloot hij om een livestream te produceren met iT-klassiekers. Hij heeft een selectie van hits en platen gemaakt die je niet meer hoort. Het is een uur met de beste platen van toen. Vanaf volgende week is de volledige set te zien via Redesign Records, het label van Sebastiaan Hooft.

Show artwork for DJ, Producer en Gear

About the Podcast

DJ, Producer en Gear
Nederlandse DJ's en producers over hun carrière, muziek en gear
Iedere week praat Sebastiaan Hooft met een Nederlandse DJ producer over zijn of haar carrière, muziek en favoriete gear.

About your host

Profile picture for Sebastiaan Hooft

Sebastiaan Hooft

Sebastiaan Hooft richtte twintig bedrijven op en is daarmee een van de invloedrijkste tech-ondernemers van Nederland. Hij stond in de Quote 500 van succesvolste selfmade ondernemers onder de 40. Hij is een veelgevraagd spreker en life coach voor talloze ondernemers; bovendien reist hij de wereld over als dj.