Episode 2

full
Published on:

24th Apr 2020

Thomas Onderwater: disco, italo en pop

Een interview met DJ producer Thomas Onderwater, een muzikale sociale jongen die weet wat er speelt. Volgens eigen zeggen nooit te verlegen en iemand die de kracht ziet van samenwerkingen

Met 20 jaar ervaring in DJ, productie, radio en coaching is Thomas Onderwater, ook wel bekend als Tommy the Sound, een echte muziek professional. Van pop tot energetische genres. Hij staat open om feedback te ontvangen en te geven. Volgens hem draait het allemaal om de productie van je eigen muziek. Zijn eigen muzikale sweetspot? Een mix tussen disco & italo, met een vleugje moderne pop.

Website van Tommy the Sound

https://www.tommythesound.com

Website van Redesign Records

https://www.redesignrecords.com

Show artwork for DJ, Producer en Gear

About the Podcast

DJ, Producer en Gear
Nederlandse DJ's en producers over hun carrière, muziek en gear
Iedere week praat Sebastiaan Hooft met een Nederlandse DJ producer over zijn of haar carrière, muziek en favoriete gear.

About your host

Profile picture for Sebastiaan Hooft

Sebastiaan Hooft

Sebastiaan Hooft richtte twintig bedrijven op en is daarmee een van de invloedrijkste tech-ondernemers van Nederland. Hij stond in de Quote 500 van succesvolste selfmade ondernemers onder de 40. Hij is een veelgevraagd spreker en life coach voor talloze ondernemers; bovendien reist hij de wereld over als dj.